ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΤΟ Ι.Ι.Ε.Κ ΛΥΔΙΑ!

Με χαρά υποδεχτήκαμε στον Εκπαιδευτικό Φορέα ΛΥΔΙΑ, Πολωνούς μαθητές που μας επισκέφτηκαν για να τους ξεναγήσουμε στους χώρους μας και να ζήσουν μαζί μας μια συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία!
Οι επισκέπτες μας είχαν την δυνατότητα να κάνουν πρακτική εφαρμογή στα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια Ρομποτικής με πολλά και διαφορετικά εκπαιδευτικά εργαλεία!
Το Ι.Ι.Ε.Κ ΛΥΔΙΑ συνεχίζει να πρωτοπορεί πάντα με εκπαιδευτικό τρόπο και καινοτόμες δραστηριότητες! 🤖
Οι φιλοξενούμενοί μας έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά πολλά χαμόγελα! Ευχαριστούμε θερμά τους Πολωνούς μαθητές καθώς και τον σύνοδο τους κ. Ματέο που μας προτιμήσανε και τον αξιόλογο εκπαιδευτή μας κ. Καραλέκα Γεώργιο, για την εξελιγμένη ψηφιακή εμπειρία που μας προσέφερε!
Ι.Ι.Ε.Κ ΛΥΔΙΑ || Έρχεσαι μαθητής… Φεύγεις Επαγγελματίας!
☎️2351303876
📧 info@ieklidia.gr
📍Ειρήνης 37 και Θεσσαλονίκης 1 Γωνία

Περισσότερα Άρθρα

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ !!

#Νέο τμήμα #Οκτωβρίου_2022 !!!!! #Φύλακας_Μουσείων Μην καθυστερείς άλλο την εγγραφή σου!!! Σπουδές ! https://lidia.edu.gr/museumkeeper/ 30% Έκπτωση με την εγγραφή σας & Lidia Bonus Card με

ΣΠΟΥΔΕΣ ΝΟΣΙΛΕΥΤΚΗΣ !!

Τα επαγγέλματα Υγείας και Πρόνοιας παρουσιάζουν συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση στην αγορά εργασίας! Οι εγγραφές συνεχίζονται !! Έλα και σπούδασε και εσύ στο ΙΙΕΚ ΛΥΔΙΑ !!!!

Ο Εκπαιδευτικός Φορέας ΛΥΔΙΑ και το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας ” Το Ξαθέρι”, διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή στις 11/9/2022 στον 1ο Όροφο