Ξεκίνα την
καριέρα σου & ακολούθησε
το πάθος σου στο Ι.Ε.Κ ΛΥΔΙΑ

Ι.Ε.Κ Λυδία

Επιλέγουμε καταρτισμένους και καταξιωμένους συνεργάτες, για την άριστη λειτουργία του οργανισμού, παρέχοντας εκπαίδευση υψηλής ποιότητας. Η πρακτική άσκηση και η συνεργασία με επιτυχημένους επαγγελματίες διαφόρων κλάδων δημιουργούν ουσιαστικές γέφυρες με την αγορά εργασίας.

17

τομεισ

69

ειδικοτητεσ

30+

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑς

Ι.Ε.Κ ΛΥΔΙΑ

Το ΙΕΚ Λυδία είναι το πρώτο πιστοποιημένο ιδιωτικό ΙΕΚ που συστάθηκε στον νομό Πιερίας. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και ουσιαστική κατάρτιση στους σπουδαστές μας, με συνέπεια και επαγγελματισμό, προκειμένου να αποκτήσουν ολοκληρωμένη βιωματική γνώση.

Λυδία Bonus

Το Lidia Education σου προσφέρει προνομιακές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις!! Η χρήση της μπορεί να γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους και η έκπτωση που θα ισχύει είναι έως 20%! Επωφελήσου τώρα , εξασφαλίζοντας μοναδικές εκπτώσεις με την Lidia Bonus Card!!

Μαθητές με
Έμπνευση

Οι μαθητές μας δημιουργούν μια χαρούμενη κοινότητα!!

Πιστοποιήσεις

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του διετούς κύκλου σπουδών οι απόφοιτοι αποκτούν τη Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης από το IIEK ΛΥΔΙΑ που τους δίνει δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης που διενεργούνται από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και οδηγούν στην απόκτηση πτυχίου.

 

Επιπλέον, στο ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ οι σπουδαστές μας έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν και την βρετανική πιστοποίηση η οποία επισφραγίζει τα προσόντα τους και την άρτια κατάρτισή τους.

Με την απόκτηση του αναγνωρισμένου διπλώματος, ο απόφοιτος κατοχυρώνει τα επαγγελματικά δικαιώματα προκειμένου να λάβει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ.

Επιτυχής Σπουδές

Το ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας και με άδεια ίδρυσης του αρμόδιου φορέα Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού. 

Η επιτυχής ολοκλήρωση των σπουδών στο ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ οδηγεί στην απόκτηση Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.), που επικυρώνεται από το Υπουργείο Παιδείας, μέσω του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)

Οι απόφοιτοι αποκτούν Κρατικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης μετά από εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Νέα & Blog

Πως να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας?

Εκδλώστε το ενδιαφέρον σας χωρίς καμία δέσμευση! Επιλέξτε τον τομέα των Σπουδών που σας ενδιαφέρει, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και γράψτε αν θέλετε και κάποιο μήνυμα.

Αφού στείλετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος σας, εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας βοηθήσουμε σε τυχόν απορίες και να πραγματοποιήσετε μετά την εγγραφή σας στις σπουδές που επιλέξατε.

Μετά την επικοινωνία μας και την τελική σας απόφαση θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις σπουδές σας στο Ι.Ε.Κ Λυδία! Έρχεσαι μαθητής… Φεύγεις επαγγελματίας!!

Είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στη μελλοντική σας καριέρα;