Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή έναρξης και καλωσόρισμα για τις αθλήτριες και τους αθλητες που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, νέων Ανδρών-Γυναικών και κύπελο U21!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελετή έναρξης και καλωσόρισμα για τις αθλήτριες και τους αθλητές που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, νέων Ανδρών-Γυναικών και κύπελο U21!
Το ΙΙΕΚ ΛΥΔΙΑ παρευρέθηκε για να υποστηρίξει την διοργάνωση προσφέροντας εδέσματα στους παρευρισκόμενους , τα οποία επιμελήθηκαν οι φοιτητές των τμημάτων Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής!!
Το ΙΙΕΚ Λυδία είναι το πρώτο Πιστοποιημένο ιδιωτικό ΙΕΚ που συστάθηκε στον νομό Πιερίας. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και ουσιαστική κατάρτιση στους σπουδαστές μας, με συνέπεια και επαγγελματισμό, προκειμένου να αποκτήσουν ολοκληρωμένη βιωματική γνώση!

Περισσότερα Άρθρα

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ !!

#Νέο τμήμα #Οκτωβρίου_2022 !!!!! #Φύλακας_Μουσείων Μην καθυστερείς άλλο την εγγραφή σου!!! Σπουδές ! https://lidia.edu.gr/museumkeeper/ 30% Έκπτωση με την εγγραφή σας & Lidia Bonus Card με

ΣΠΟΥΔΕΣ ΝΟΣΙΛΕΥΤΚΗΣ !!

Τα επαγγέλματα Υγείας και Πρόνοιας παρουσιάζουν συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση στην αγορά εργασίας! Οι εγγραφές συνεχίζονται !! Έλα και σπούδασε και εσύ στο ΙΙΕΚ ΛΥΔΙΑ !!!!

Ο Εκπαιδευτικός Φορέας ΛΥΔΙΑ και το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας ” Το Ξαθέρι”, διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή στις 11/9/2022 στον 1ο Όροφο