3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
ο εκπαιδευτικός φορέας ΙΕΚ ΛΥΔΙΑ, φιλοξενεί στο χώρο της τον Μίκη Σταματίδη, Αθλητή και κάτοχο μεταλλίων, ένας πραγματικός αγωνιστής με βασικό στόχο αφενός, να ευαισθητοποιήσουν την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και το σύνολό της κοινωνίας επί ζητημάτων ισότιμης πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στην εκπαίδευση και, αφετέρου να αναδείξουν καλές πρακτικές στο πεδίο της ειδικής αγωγής και της ενταξιακής εκπαίδευσης.
Ο φορέας μας έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης έχει θέσει τις βάσεις έτσι ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση τα άτομα με αναπηρία με βασικό στόχο να έχουν όλοι οι άνθρωποι ίση αντιμετώπιση αλλά και ίσες ευκαιρίες στο χώρο της εκπαίδευσης.
Είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα η οποία πρέπει να αποτελεί ορόσημο για όλους τους φορείς της κοινωνίας και εμείς ως εκπαιδευτικός φορέας προάγουμε την εκπαίδευση της νέας γενιάς για αποδοχή και παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που χρίζουν ειδικής μεταχείρισης αποτελούν μία από τις αρχές μας και ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον, το οποίο αφορά όλους!!

Περισσότερα Άρθρα

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ !!

#Νέο τμήμα #Οκτωβρίου_2022 !!!!! #Φύλακας_Μουσείων Μην καθυστερείς άλλο την εγγραφή σου!!! Σπουδές ! https://lidia.edu.gr/museumkeeper/ 30% Έκπτωση με την εγγραφή σας & Lidia Bonus Card με

ΣΠΟΥΔΕΣ ΝΟΣΙΛΕΥΤΚΗΣ !!

Τα επαγγέλματα Υγείας και Πρόνοιας παρουσιάζουν συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση στην αγορά εργασίας! Οι εγγραφές συνεχίζονται !! Έλα και σπούδασε και εσύ στο ΙΙΕΚ ΛΥΔΙΑ !!!!

Ο Εκπαιδευτικός Φορέας ΛΥΔΙΑ και το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας ” Το Ξαθέρι”, διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή στις 11/9/2022 στον 1ο Όροφο