Τμημάτων Εκμάθησης Γραφής και Ανάγνωσης Braille

Ανακοινώνουμε την έναρξη τμημάτων γραφής και ανάγνωσης Braille. Τα μαθήματα  θα ξεκινήσουν με την συμπλήρωση των προαπαιτούμενων θέσεων το προσεχές διάστημα . Το κόστος των μαθημάτων ανέρχεται στο ποσό των 260 ευρώ. Μετά την λήξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις πιστοποίησης από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών.

Διευκρινίζουμε ότι η ένταξη στα τμήματα είναι έως συμπλήρωσης των θέσεων και τηρείται χρονική προτεραιότητα λήψης της επισυναπτόμενης αίτησης και των δικαιολογητικών. Κατά την διεξαγωγή των μαθημάτων τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.


Εκδήλωση Ενδιαφέροντος


Κόστος Σεμιναρίου: 260€

Διάρκεια: 3μήνες

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ BRAILLE

Διευκρινίζουμε ότι η ένταξη στα τμήματα είναι έως συμπλήρωσης των θέσεων και τηρείται χρονική προτεραιότητα λήψης της επισυναπτόμενης αίτησης και των δικαιολογητικών .

Κατά την διεξαγωγή των μαθημάτων τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

 • Τρόπος Πληρωμής Διδάκτρων

Τα δίδακτρα ανέρχονται στο ποσό των 260 ευρώ και θα πρέπει να καταβληθούν αυστηρά και αποκλειστικά το διάστημα από Δευτέρα 12/09/2022 έως Παρασκευή 23/09/2022 στον τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας με αριθμό: 212/001339-04, και δικαιούχος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΥΦΛΩΝ ΠΕΚΜ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Η κατάθεση των διδάκτρων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω Εθνικής Τράπεζας με InternetBanking. Για όσους πραγματοποιήσουν πληρωμή από άλλη τράπεζα τα έξοδα εμβάσματος που προκύπτουν θα πρέπει να βαραίνουν εξ΄ ολοκλήρου τον εκπαιδευόμενο καθώς το καθαρό ποσό των διδάκτρων που θα πρέπει να κατατεθεί είναι 260 ευρώ.
 • Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται το ονοματεπώνυμο του εκπαιδευόμενου καθώς και η ένδειξη «Δίδακτρα Braille».
 •        Οι
  εκπαιδευόμενοι με οποιαδήποτε αναπηρία 67% και άνω, καθώς και οι συγγενείς
  πρώτου βαθμού τυφλού ατόμου ΔΕΝ καταβάλλουν δίδακτρα. Επίσης οι εκπαιδευόμενοι
  με οποιαδήποτε αναπηρία 50% έως 66%, καθώς και οι συγγενείς πρώτου βαθμού
  ατόμου με αναπηρία όρασης 50% έως 66%έχουν έκπτωση 50% στα δίδακτρα, δηλαδή πληρώνουν
  130 ευρώ. Απαραίτητη σε όλες τις περιπτώσεις η προσκόμιση πιστοποιητικού
  αναπηρίας ΚΕ.Π.Α. ή Α.Σ.Υ.Ε. ή Απόφασης Υγειονομικής Επιτροπής σε ισχύ που να
  αποδεικνύει την αναπηρία.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΑΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑ

φορμα


Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος